Allt till din snöskoter

Skotersäsongen drar igång och ett hett tips är alltid att serva, smörja och varmköra skotern i god tid innan snön kommer. Tänk dig en solig vinterdag, det har just slutat snöa och vinden har avtagit helt. Den krispiga luften ligger lugn och skoterleden kallar. Allting är så bra som det bara kan bli tills du inser att visst ja, skotern behöver ett oljebyte.

Köp rätt grejer

Att hitta rätt grejer till din snöskoter kan vara svårt och tidskrävande. Att sitta flera timmar i bilen till närmsta affär för att sedan upptäcka att just den oljan är slut och du får köra vidare. Värdefull tid som kunde lagts på körning längs leden läggs istället på att åka från butik till butik och leta grejer.

Handla på nätet

Bespara dig själv tiden och tålamodet och beställ istället dina grejer lugnt och ordnat på nätet. På ATV Vision kan du hitta allt du kan tänkas behöva till skotern. Allt från olja och oljefilter till reservdelar och personlig utrustning. Plocka ihop allt du behöver och lägg din order, smidig frakt och betallösningar. Nu kan du ge dig ut på fjället och uppleva det actionfyllda som erbjuds längs leden. Känna den kalla torra vinterluften och lugnet som vildmarken ger, istället för att sitta i din bil på väg till nästa affär.